Om Sanne M. Christiansen

Jeg hedder Sanne Mitzi Christiansen

Uddannelse

Med en baggrund som socialpædagog og med erfaring inden for børne- og ungeområdet, uddannede jeg mig i 1996 til tale- hørepædagog/lærer på Danmarks Lærerhøjskole.

I 2010 tog jeg 1. modul af vejlederuddannelsen i Alternativ og Supplerende Kommunikation ved Højskolen Vestfold i Norge.

Reference

Siden 1996 har jeg undervist og vejledt børn og voksne med særlige behov for støtte til kommunikation og udvikling på specialskoler og som konsulent ved et Kommunikationscenter.

Jeg vejleder gerne netværk omkring personen med behov for alternative kommunikationløsninger. Det kan være både professionelle og pårørende. Udfra en vurdering af personens kommunikationsbehov vejleder jeg i supplerende og alternativ kommunikation i form af tegn til tale, apps til kommunikation, PODD, andre udpegningssystemer m.v.

Jeg er en erfaren underviser af børn og voksne i Tegn til tale og Tegn til babyer.  Jeg afholder tegnkurser relateret til forskellige målgrupper fra vuggestuebørn til voksne mennesker med og uden talesprog med meget komplekse kommunikationsbehov. Undervisningen søges altid tilpasset kursisternes behov.

Jeg underviser gerne i grupper
  • personalegrupper
  • netværksgrupper omkring en borger
  • familier
  • grupper af borgere med særlige behov